Palvelut

Fysioterapia

 

1.1.2015 lähtien voimme toteuttaa Kelan vaikeavammaisten lääkinnällistä kuntoutusta myös Saarenkunnossa

Kun olet meillä Kelan vaikeavammaisena kuntoutujana, sinulla on mahdollisuus käydä meillä kuntosalilla fysioterapian lisäksi omatoimisesti hintaan 30 € / kk

Fysioterapian keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten työ- ja toimintakykyä ja liikkumista.Fysioterapiapalvelumme sisältävät tuki- ja liikuntaelimistön ja neurologisten sairauksien fysioterapian lapsista ikäihmisiin. Palveluihimme kuuluu myös Kelan vaikeavammaisten lääkinnällinen kuntoutus.

Meille voi tulla fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Lääkärin lähetteellä tulevilta Kela korvaa osan hoidon kustannuksista. Lääkärin kirjoittama lähete on voimassa vuoden sen allekirjoituspäivästä.

 

David Selkäkonsepti ja EVE-järjestelmä

 

David Selkäkonsepti on tutkimus- ja hoitomenetelmä selän ongelmiin ja toteutetaan yksilöllisesti suunniteltuna hoito-ohjelmana. Lataa esite(tähän linkki esitteeseen)

Usein selkäkivuille ei ole löydettävissä mitään yksittäistä rakenteellista syytä. Näiden toiminnallisten vaivojen hoito tulee perustua aktiiviseen kontrolloituun terapeuttiseen harjoitteluun. David Selkäkonsepti on suunniteltu vastaamaan tähän haasteeseen tehokkaalla ja turvallisella tavalla.

Lataa David Selkäkonseptin esite.

Apua alaraajaongelmiin

Asiakas tutkittavana

Jalkaongelmat altistavat monille vaivoille

  • Niska- ja hartiaseudun ongelmiin voi löytyä syy alaraajojen virheellisestä toiminnasta
  • Virhe jalkojen toiminnassa muuttaa koko selkärangan toimintaa
  • Jalkojen pituusero aiheuttaa nivelperäisiä ongelmia lonkkiin ja alaselkään
  • Jalkaterän kaarien muutosten myötä jalat altistuvat mm. kantakalvon ja akillesjänteen tulehduksille, penikkataudille, polven ja lonkan alueen rasitusvammoille, kantaluupiikille ja vaivaisenluulle.

Kokonaisvaltainen konseptoitu alaraajatutkimus (sisältää biomekaanisen tutkimuksen) ja yksilöllisten korjaavien tukipohjallisten suunnittelu.

Lisätietoja: Fysioterapeutti Salla Korsulainen p.044 280 4310

Katso lisätietoja esitteestä.

Hierontapalvelut

Asiakas hierottavana

Hieronta vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa ja se auttaa lihasten palautumisessa fyysisten rasitusten sekä tapaturmien jälkeisten jännitys- ja kiputilojen laukaisussa.

Hierontapalvelut toimivat kummassakin toimipisteessämme, keskustassa Rovaniemen Kuntokeskuksella sekä Saarenkylässä Saarenkunnossa.

Hierontaan ei tarvitse hoitolähetettä.

 

Kuntosali

Kummassakin toimipisteessämme, Hallituskadulla sekä Pulkamontiellä on huippulaadukas David ja Startrac -laitteisto sekä viilennysilmastointi. Kuntosalimme soveltuvat huippu-urheilijoille, työikäisille, senioreille sekä liikuntarajoitteisille ja ovat kaikille avoimia ilman lääkärin lähetettä. Jokaiselle tehdään yksilöllinen harjoitusohjelma. Saliharjoitteluun mahdollisuus 7 päivänä viikossa avainkortilla.

Saliohjelmia ja sopimuksia tehdään varauksien mukaan.