Palvelut

Fysioterapia

 

Fysioterapian keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten työ- ja toimintakykyä ja liikkumista.Fysioterapiapalvelumme sisältävät tuki- ja liikuntaelimistön ja neurologisten sairauksien fysioterapian lapsista ikäihmisiin.

Meille voi tulla fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Lääkärin lähetteellä tulevilta Kela korvaa osan hoidon kustannuksista. Lääkärin kirjoittama lähete on voimassa vuoden sen allekirjoituspäivästä.

 

Selkäkonsepti

 

Selkäkonsepti on hoitomenetelmä selän ongelmiin ja toteutetaan yksilöllisesti suunniteltuna hoito-ohjelmana.

Usein selkäkivuille ei ole löydettävissä mitään yksittäistä rakenteellista syytä. Näiden toiminnallisten vaivojen hoito tulee perustua aktiiviseen kontrolloituun terapeuttiseen harjoitteluun. Selkäkonsepti on suunniteltu vastaamaan tähän haasteeseen tehokkaalla ja turvallisella tavalla.

 

 

 

Voice massage -terapia

Voice Massage –terapia on hengityksen ja äänentuoton alueen lihasten erikoishierontahoito, jossa käytetään klassisen hieronnan otteita. Terapia perustuu länsimaiseen lääketieteeseen. Tavoitteena on poistaa lihasten jännitystiloja ja sitä kautta luoda edellytykset luonnolliselle hengitykselle, äänentuotolle, ryhdille ja liikkuvuudelle.

Muusta hieronnasta poiketen Voice massagessa käsitellään kurkunpäätä liikuttavia, purentaan osallistuvia sekä kasvojen ja pään lihaksia. Terapiassa keskeistä hieronnan lisäksi ovat hengitysharjoitukset. Terapia sopii erinomaisesti ääntään runsaasti käyttäville.

 

Voice massagesta saa apua esimerkiksi jos

- ääni väsyy herkästi

- hengittäminen on haastavaa

- purenta tai nieleminen on vaikeutunut

- tuntee palan tunnetta kurkussa

- kärsii lihasperäisestä tai migreenipäänsärystä

Lisätietoja: Voice massage -terapeutti Katri Puputti p.040 8373873

http://www.voicemassage.fi

 

Apua alaraajaongelmiin

Asiakas tutkittavana

Jalkaongelmat altistavat monille vaivoille

  • Niska- ja hartiaseudun ongelmiin voi löytyä syy alaraajojen virheellisestä toiminnasta
  • Virhe jalkojen toiminnassa muuttaa koko selkärangan toimintaa
  • Jalkojen pituusero aiheuttaa nivelperäisiä ongelmia lonkkiin ja alaselkään
  • Jalkaterän kaarien muutosten myötä jalat altistuvat mm. kantakalvon ja akillesjänteen tulehduksille, penikkataudille, polven ja lonkan alueen rasitusvammoille, kantaluupiikille ja vaivaisenluulle.

Kokonaisvaltainen konseptoitu alaraajatutkimus (sisältää biomekaanisen tutkimuksen).

Lisätietoja: Fysioterapeutti Salla Korsulainen p.044 280 4310

 

Hierontapalvelut

Asiakas hierottavana

Hieronta vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa ja se auttaa lihasten palautumisessa fyysisten rasitusten sekä tapaturmien jälkeisten jännitys- ja kiputilojen laukaisussa.

Hierontapalvelut toimivat kummassakin toimipisteessämme, keskustassa Rovaniemen Kuntokeskuksella sekä Saarenkylässä Saarenkunnossa.

Hierontaan ei tarvitse hoitolähetettä.

 

Kuntosali

Kummassakin toimipisteessämme, Hallituskadulla sekä Pulkamontiellä on huippulaadukas David ja Startrac -laitteisto sekä viilennysilmastointi. Kuntosalimme soveltuvat huippu-urheilijoille, työikäisille, senioreille sekä liikuntarajoitteisille ja ovat kaikille avoimia ilman lääkärin lähetettä. Jokaiselle tehdään yksilöllinen harjoitusohjelma. Saliharjoitteluun mahdollisuus 7 päivänä viikossa avainkortilla.

Saliohjelmia ja sopimuksia tehdään varauksien mukaan.